Tässä pieni esittely marsulasta. Ensimmäisessa kuvassa Martin ja Veeran asumus, joka on 120 x 80 cm kokoinen. Tässä häkissä pariskunta yöpyy, päivisin ne saavat jaloitella useamman tunnin olohuoneessa.

Toinen kuva Mortin ja Viivin häkistä. Tällä hetkellä Viivi asustaa siinä yksin ja valmistautuu synnyttämään poikasensa. :) Mortilla on toinen samankokoinen häkki (pituus yli metrin, leveys 70 cm) käytössään.

Tämä isoin mökki on Mortin ja Viivin maja, joka on nyt siis leveän Viivi-mamman yksityiskäytössä. Mortti on joutunut tyytymään toistaiseksi asumuseroon ja hieman vaatimattomampaan kaksiseinäiseen katokseen. :)

Kaksikerroksinen isompi häkki olohuoneessa toimii marsujen "päiväkerhotilana", missä niillä on enemmän tilaa juosta. Marsut pääsevät sinne vuorotellen mutta eivät ole yöpyneet siinä. Häkin pohjana puulattia jossa on alimmaisena suihkuverho, sen päällä sanomalehtiä ja päällimmäisenä kosteantilan matto. Se on kätevä pitää siistinä, mutta puruja siinä ei saisi pysymään koska reunat puuttuvat.

Vielä kuva jossa Veera esittelee miten olohuoneen taikakuutioaitauksessa on virikkeenä mm. vanhasta toppatakin hihasta leikattu tunneli, mihin on kiva pujahtaa...