Nyt on jo Elokuun alku. Vasta nyt on saatu nauttia muutamista lämpimistä päivistä, joina elohopea on kivunnut yli 20 asteen.

Marsuille se on tiennyt mukavia päiviä ulkohäkissä pihanurmella. Heti kun kaste on kuivunut ne ovat menneet ulos ja saaneet olla iltaan asti "laitumella".

Marsulan sisätiloissa olen tehnyt pieniä uudistuksia. Viivin ja sen tyttären Perhoskorvan häkkitilaa laajensin yhdistämällä kaksi n. metrin pituista häkkiä toisiinsa. Nyt niiden häkki on pari metriä pitkä.

Mortti sai muuttaa tyttöjen entiseen häkkiin, joka on hieman isompi kuin sen vanha häkki (n.1,10 cm x 70 cm).

Olohuoneen jaloitteluaitausta sisustin uudelleen. Typerien sanomalehtien sijaan siinä on nyt vihreä räsymatto ja vessalaatikko, jota marsut oppivat heti käyttämään. Matolta on helppo lakaista papanat ja se tuntuu pysyvän muuten siistinä. Heinähäkki on sijoitettu purulaatikon päälle joten edes heinänroskaa ei matolle jää.

Jaloittelutilaa sisällä.

Mortti ihailee puutarhan kukkia. Elämänlankaa se ei tosin saa maistaa, eikä kyllä halunnutkaan.

Viivi- mamma ja Perhoskorva leikkivät majaa... :)

Marsut rakastavat pajusiltaa jonka alla voi piilotella. Tilasin niille toisen samanlaisen Zooplussasta samalla kun tilasin satsin pellettejä. C-vitamiinin olenkin saanut ostettua nyt tosi edullisesti Puuilosta, josta löysin myös tosi maistuvaa ja hyvää heinää kohtuuhintaan! Talveksi tosin täytyisi taas ostaa pienpaalissa hevosheinää, jonka kustannus on kaupan heiniä paljon pienempi...

Sain työn loputtua myös ommeltua marsuille unipussit. Niistä kuvat myöhemmin. ;)