Silinterin kevätloma on jatkunut toistaiseksi. Se on saanut nauttia elämästään oloneuvoksena ja liikkunut vain liinan päässä jokatoinen päivä.

Olkapääni paranee pikkuhiljaa, mutta hitaammin kuin osasin odottaa! Käyn fysioterapiassa kahden viikon välein ja koitan kotona kuntouttaa sitä annetuilla harjoituksilla. Olkapään kipuilu ja liikerajoitteet ovat estäneet minua nousemasta satulaan sairasloman aikana.

Onneksi Silinteri on saanut tarhakaverin, vuonohevosruuna Tahvon. Saa enemmän liikettä kun on kaveri tarhassa. Ruuna on ollutkin varsin tyytyväisen oloinen nyt eloonsa.

Tallilla käyn sitä harjaamassa ja laittamassa sille greenlinen yrteillä höystettynä (anis ja camomilla), tasapainottamaan sen herkkää vatsaa ja kävelyttelen sitä/juoksutan vapaana tai liinassa.

Kohtapuolin aion taas kavuta satulaankin, vaikka ajatus jännittää. Vireä hevonen ja kipeä käsi, siinä riittävästi jännityksen aihetta. Täytyy ottaa mies mukaan tallille, auttamaan ensimmäisessa ratsautumisessani tauon jälkeen ja tarpeen mukaan vaikka taluttamaan. :D

Viikon päästä minulla on myös lääkärintarkastus, jännitän sitäkin mitä ortopedi nyt kädestä sanoo ja haukkooko vallan huonoksi harjoitteluni tulokset. ;)